Taal: Taalkeuze

Vaste klanten inlog

 
Inloggen

Kleuropties

Wesseling heeft een eigen stofferderij en het stoffeerwerk gebeurd dan ook bij Wesseling in de fabriek. Door speciale technieken proberen wij niet alleen de producten mooi af te werken, maar ook mee te denken aan het reinigen. Zo worden bijna alle producten naadloos gestoffeerd. Dit voorkomt dat vuil zich kan ophopen in randen of sticknaden. Het kan per doelgroep verschillen welke kunstleer-soort de beste keuze is. Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze, neem dan gerust contact op. 

Wanneer u een bank besteld, heeft u niet alleen de keuze uit verschillende kleuren bekleding, maar ook uit verschillende soorten bekleding. De standaard bekleding biedt u 13 kleuren en zit altijd bij de prijs inbegrepen. De andere kleuren series zijn optioneel, maar bieden ook meer kleuren en ander sepcificaties.

Klik op de onderstaande links voor de eigenschappen en kleuren van de soorten kunstleder. We hebben ons best gedaan om de kleuren zo goed mogelijk weer te geven. Toch kunnen voorbeelden afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend aan de kleuren schema's.

 

                        

 

Alle soorten kunstleer zijn makkelijk te reinigen. Het reinigen gebeurt het beste door gebruik te maken van lauwwarm water met zeep in combinatie met een vezeldoek. Gebruik geen oplosmiddelen, of andere alcohol- of chloorhoudende reinigers!