Taal: Taalkeuze

Vaste klanten inlog

 
Inloggen

Behandeltafels

Behandeltafels zijn ons specialisme bij Wesseling BV. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment behandeltafels, waar nodig op maat gemaakt. Wesselink BV is dé product van behandeltafels, massagebanken, gynaecologische tafels en toebehoren voor de groothandel. Dankzij het geautomatiseerde productieproces en de nauwkeurige eindcontrole bereiken wij een hoog kwaliteitsniveau op onze behandeltafels en andere producten. Mede hierdoor staan onze producten bekend om hun betrouwbaarheid.

Behandeltafels op maat

Al in 1958 zijn wij gestart met het ontwikkelen en produceren van massagebanken en behandeltafels. Constant zijn wij bezig met nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Sommige producten lijken al jarenlang hetzelfde, maar veel behandeltafels zijn op kleine punten veel veranderd. Sterkere motoren bijvoorbeeld, die ook nog minder geluid maken. Of er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van andere bouten, scharnierdelen en andere voet- of handschakelaars. In ons assortiment vindt u onder andere: 

Breed assortiment behandeltafels

U vindt bij ons een ruim assortiment behandeltafels waarvoor u direct online een offerte kunt aanvragen. Wij hebben alle behandeltafels op voorraad (tenzij anders vermeld) en kunnen de behandeltafels snel bij u leveren, indien gewenst zelfs al binnen 24 uur.  Bekijk snel de behandeltafels uit ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie of maatwerk. 

Neem contact op

 

 

 

 

 

Behandeltafels Wesseling